OVERNAT I DET GAMLE FÆNGSEL

Ønsker du at overnat i en af vores hyggelige fængselsceller eller forvalterens suite med badekar? Hos Den Gamle Arrest har du begge muligheder...

Værelser

Vi har 11 hyggelige og utraditionelle dobbeltværelser. Syv af værelserne er indrettet i tidligere fængselsceller. Alle værelser er dobbeltværelser, men kan også bookes som enkeltværelser med en mindre prisreduktion. Suiten har mulighed for ekstra opredning så det bliver et tre- eller firepersoners værelse.

En Gourmet-miniferie for to
Få en Fængselendeoplevelse ud over det sædvanlige. To overnatninger i dobbeltværelse, eftermiddagskaffe ved ankomst, aftensmad, velkomstdrink til 4 rettes menu på Restaurant Kolvig og to gange morgenbuffet på hotellet.

2-retters aftensmad på ankomstdagen og 4-retters Menu med velkomst drink dag to – pris fra kr 3298*,-.

4-retters aftensmad på ankomstdagen og ”find-selv-aftensmad” dag to – pris fra kr 2.798*,-. 

TV-og opholdsrum
På 2. sal ligger et hyggeligt TV- og opholdsrum. Perfekt til afslapning, brætspil eller læsning.

Gratis WiFi
Der er gratis WiFi på alle etager.

Priser
Vores standart priser starter ved kr 865,-* for 2 personer på dobbeltværelse med morgenmad i Celle med det bad, ønskes eget bad tillæg kr 200,-

Overnatninger i weekenden tillægges kr 200,-.

Arrestens værelser

Celleværelse med delt bad

Gammel fængselscelle, lyst dobbeltværelse med dobbeltseng, håndvask, repos med bord og stole med udsigt til gårdhaven og smukke Ribe. Værelset har bad og toilet på gangen, som deles med et andet værelse. Værelset ligger på 1. sal.

Pris pr. nat helt ned til kr. 625,-* for 2 personer inkl. morgenmad

Celleværelse med toilet og bad

Gammel fængselscelle, lyst dobbeltværelse med dobbeltseng, repos med bord og stole med udsigt til gårdhaven og smukke Ribe. Der er eget bad og toilet. Værelset ligger på 1. sal.

Pris pr. nat helt ned til kr. 755,-* 2 personer inkl. morgenmad

Gavlværelse med delt toilet og bad

Forvalterens børneværelse, lyst og hyggeligt dobbeltværelse med skråvægge. To enkeltsenge, der kan samles til en dobbeltseng. Håndvask på værelset, toilet og bad på gangen, som deles med det andet gavlværelse. Hyggekrog med bord og to stole. Værelset ligger på 2. sal.

Pris pr. nat helt ned til kr. 625,-* for 2 personer inkl. morgenmad

Kvistværelse med toilet og bad

Barnepigens værelse, lyst og hyggeligt dobbeltværelse med skråvægge. To enkelt senge, der kan samles til en dobbeltseng. Værelset har eget toilet og bad. Hyggekrog med bord og to stole. Værelset ligger på 2. sal.

Pris pr. nat helt ned til kr. 755,-* for 2 personer inkl. morgenmad

Suite med badekar

Forvalterens soveværelse, hotellets største værelse med himmelseng og en ekstra sovesofa, hvor der kan redes op til yderligere 2 personer. Der er TV på værelset samt et stort tøjskab. Værelset har eget toilet og badeværelse med badekar. Værelset ligger i stueetagen.

Pris pr. nat helt ned til kr. 980,-* for 2 personer inkl. morgenmad

… vi glæder os til at se jer!