Fest lokaler i smukke ribe

Hold dit næste selskab i hjertet af Danmarks ældste by, Ribe. Vi tilbyder mange varierende selskabsmuligheder i flotte rammer.

Lad Ribe gamle bymidte være rammerne om festen. Bryllup, konfirmation, runde fødselsdage, sølvbryllup, guldbryllup, barnedåb, jubilæer, firmafrokost, firmafest eller firmajulefrokost. Vi har smukke festlokaler på tre adresser i Ribes charmerende gader. Brorsonsminde, Den Gamle Arrest og Kolvig er alle tre gamle historiske bygninger med særpræg. Her finder i selskabslokaler til livets fester fra 20 til 100 gæster.

Brorsonsminde
I en lille brostensbelagt sidegade til Skibbroen ligger det gamle missionshus Brorsonsminde. Det er vores største og meget smukke selskabslokale med plads til 100 til 120 gæster. Om sommeren kan den uforstyrrede gårdhave også være en del af festen.

Den Gamle Arrest
Lige ud til domkirketorvet og Ribe Domkirke ligger Den Gamle Arrest. Her har vi plads til selskaber på 25 til 30 gæster. Er det godt vejr kan den lukkede gårdhave også bruges som en del af festen.

Kolvig
Restauranten ligger lige ned til åen i hjertet af Ribe. Vi har et lille lokale til 10 gæster og vi har mulighed for at bruge hele restauranten med plads til 80 til 90 gæster. Hvis temperaturerne tillader det, kan gæsterne bruge vores udendørsarealer med udsigt til Skibbroen og Hovedengen.

Lækker mad efter jeres ønsker
Sammen med vores køkkenchef tilrettelægger I en menu fra menukortet eller ud fra jeres ønsker. Festmiddagen tilberedes af friske råvarer med fokus på smagsoplevelser og et smukt udtryk. Vi kan tage højde for specielle ønsker til veganere, glutenallergikere eller gæster med mælkeintolerance. Vi dækker op med hvide duge, velpudsede glas og service og smukke blomsterarrangementer

Musik, lyd og billeder
Vi har lydanlæg til DJ og baggrundsmusik. Vi har mikrofon til taler og der er trådløs WiFi, projektor og lærred til gæsternes indslag.

Overnatning
Vi kan tilbyde unik overnatning i en gammel fængselscelle med udsigt til Domkirken. Vi har 11 dobbeltværelser i hjertet af Ribe i Den Gamle Arrest.

Kontakt os

- Vi finder ud af det sammen!

Bryllup

Vi hjælper med at skabe rammerne for det bryllup i ønsker jer…

Konfirmation

Vi har rammerne til den dejlige konfirmationsfest med venner…

Firmafest

Hold jeres næste firmafest i vores smukke festlokaler i hjertet af Ribe…

Mindesammenkomst

Mindesammenkomst

Et par gode timer med familie og venner i smukke lokaler i gåafstand…

… vi finder ud af det sammen!