Møde eller konference i Ribe

Når du holder dit møde eller konference i hjertet af Ribe, tilfører du det autentisitet og en ekstra dimension.

Ribes bymidte skaber smukke rammer for dit møde eller din konference. Vi har charmerende lokaler til arrangementer fra 3 til 120 deltagere. Vores konference lokaler i de historiske bygninger har en særlig atmosfære, som ikke findes på traditionelle konferencesteder. Vores lokaler og Ribes brostensbelagte bymidte skaber et arrangement, der vil blive husket.

Suppler med aktiviteter

Ribe er en by med mange oplevelser. Jeres arrangement kan kombineres med en guidet vægtertur i middelalderbykernen, om visning på et af byens spændende museer, et besøg på det imponerende Vadehavscenter eller teambuilding opgaver på Hovedengen. Vi hjælper med at booke.

Professionelt AV-udstyr

Lokalerne har AV-udstyr, der lever op til et moderne konferencested. Lydanlæg med mixer og mikrofoner, trådløs WiFi, projektor, lærred, flipover og talerstol.

Overnatning i et gammelt fængsel

Vi til byderovernatning i et gammelt fængsel med udsigt til Domkirken. Vi har 11 ombyggede dobbeltværelser i Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe.

Konference menu efter jeres ønsker

I samarbejde med køkkenchefen planlægger I menuen, enten fra menukortet eller med udgangspunkt i jeres ønsker. Vi tilbereder alt af friske råvarer og har fokus på smagen og et flot udtryk. Vi laver særskilte retter til veganere, glutenallergikere eller deltagere med mælkeintolerance. Vi dækker elegant op med hvide duge, nypudsede glas og service samt friske blomster.

Priseksempler søndag til torsdag

Minimum 10 kuverter

Halvdagsarrangement (kl. 9-16)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt the og kaffe Isvand og frugt på bordene under arrangementet Frokostanretning Kaffe, the og kage

Pris pr. kuvert kr. 349,-

Heldagsarrangement (kl. 9-21)
Hjemmebagt bolle med ost og marmelade samt the og kaffe Isvand og frugt på bordene under arrangementet Frokostanretning Kaffe, the og kage 3-rettersaftensmenu

Pris pr. kuvert kr. 595,-

… vi finder ud af det sammen!