Hyggelig restaurant i det gamle fængsel

I vores hyggelige restaurant og dejlige gårdhave nyder du maden i stemningsfyldte omgivelser. Køkkenet byder på retter for alle – god dansk mad med international inspiration.

Restauranten ligger i stueetagen i Den Gamle Arrest på torvet lige ved Ribe Domkirke. Der er en særlig stemning i det tidligere fængsel. Når temperaturerne tillader det, er det muligt at sidde ude i vores uforstyrrede gårdhave.

Vores kok og tjenerne har tilrettelagt et menukort med afsæt i det danske køkken med elementer fra det internationale køkken. Her er noget for alle – fra brunch og burgere til tapas og 4-retters aftenmenu. Vi har også en børnemenu.

Vinkortet byder på vine fra hele verden – rødvin, hvidvin, rosé og mousserende – til overkommelige priser. Vi har også et stort udvalg i softdrinks, øl, drinks og lækker kaffe.

Vi tilbyder gluten-,mælke- og sukkerfrie retter samt retter uden animalsk indhold. Vi tilbereder fra bunden og ved altid, hvad vi har med at gøre. Spørg vores tjenere, så hjælper de med en dejlig menu.

Velkommen i restauranten i Den Gamle Arrest